Kicsit most megszállt a hangulat. Négy óra múlva kelni kell, elmosogatni, aztán pancsi, és munka. A második kettőt azt hiszem, már egész jól megszoktam, de az első kettővel komoly bajaim vannak. Pedig momentán egyik következik a másikból. Korán kell kelni, mert mosogatni kell. Ófaszom #1.

Fizetésnap 10-én, cigi elfogyott, bankkártya kiürítve, pénztárcában 35,- Ft. Meg 2×500 piros utalvány, de arra nem kapok dohányárut. Ófaszom #2.

Megittam a "szűkösebb időkre" sörállományom felét. Pedig holnap még vendéget is várok, többek között arra a három liter árpaszörpre alapozva, amelynek felét most egy óra alatt felszippantottam. Ófaszom #3.

A sok sörtől most különös ingerenciám van vécére menni. Ófaszom #4.

Estére egyébként mindenki búvalbaszott lett körülöttem (aki meg nem, az meg az lett, amikor megtudta, hogy már én is). Ófaszom #5.

Nem találom a "Galaxis útikalauz stopposoknak" c. BBC sorozat 2 DVD-s kiadásának a második részét. Ófaszom #42.

Legyetek jók, és ne aggódjatok. Szép estét! :)

Szerző: Traktoros  2010.07.29. 00:40 1 komment

Ma határoztam el, hogy újraindítom a blogomat. Két éve nem írtam ide semmit, bár éreztem rá késztetést, többször is. Valószínűleg egy kicsit béna lesz az elején már most is, de ha ügyes vagyok, még bele is jöhetek a naplóírásba. Egyelőre igencsak letisztult a dizájn, de ahogy időm és képességeim engedik, majd igyekszem egy kicsit gyógyítani rajta. Most érjétek be ennyivel, píszendláv.

Szerző: Traktoros  2010.07.21. 22:07 1 komment

süti beállítások módosítása